Látkový ubrousek na svačinu

Dobro navíc Zero waste Bestseller
355 Kč
Skladem (>5 ks)

Limitovaná edice ubrousku na svačinu s ilustracemi Barbory Idesové udrží v bezpečí svačinu pro vás a druhou daruje dětem v nouzi. Ušito rukama i srdcem švadlenkami s hendikepem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na cestách, v práci nebo ve škole zbaví hladu nejen vás, ale i děti v nouzi z projektu W4W: SOS do školky. Těm totiž zakoupením ubrousku přispějete na svačinu, která je součástí celodenní stravy ve školce. 

Za každým stehem na svačinovém ubrousku se skrývá píle, maximální soustředění a radost, se kterou jej švadlenky s hendikepem ušily. Parádu uděláte díky designu na míru Dobra od české ilustrátorky Barbory Idesové.

 

Certifikát Dobra

  

Proč byste ho měli mít doma?

Ubrousek na svačinu je složen ze dvou voděodolných materiálů, takže se nemusíte obávat, že vám rajče z rohlíku zamaže školní tašku nebo kabelku. Velkou výhodou je, že se dá prát znovu a znovu. Je to tedy vhodnější varianta na balení svačiny než voskový ubrousek, který se vyprat nedá, nebo svačinový box, který po snězení jídla zabírá spoustu místa.

Prodlužte ubrousku životnost

Pečujte o něj s láskou a perte maximálně na 30 stupňů bez aviváže. Ještě vhodnější je šetrné ruční čištění. Ubrousek totiž stačí v mnoha případech pouze přetřít vlhkým hadříkem a nechat volně uschnout – na radiátoru nebo na slunci (do sušičky nepatří).

Použití a skládání látkového ubrousku. Jak na to?

  1. Položte ubrousek vzorovanou stranou směrem na stůl, aby fixační gumička směřovala nahoru.
  2. Položte jídlo do středu ubrousku (na vnitřní membránu).
  3. Přiložte k sobě pravou a levou stranu.
  4. Spodní a vrchní stranu spojte suchým zipem.
  5. Gumičku použijte pro konečnou fixaci svačiny (není to nutné).

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácnost
Barva: Červená, Modrá, Zelená, Žlutá, Fialová
Certifikát Dobra: Ušily švadlenky s hendikepem, Svačinka pro děti v nouzi
Rozměry: 37 x 37 cm
Materiál: 100% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: